Post new topic   Reply to topic    Danish Raiders Forum Index -> Regler i Danish Raiders
View previous topic :: View next topic  
Pergusa
BestyrelseJoined: 06 Aug 2013
Posts: 8

Send private message
Reply with quote

re: Ordensregler i Danish Raider

0

For at blive og forblive medlem af Danish Raiders, er der nogle få regler, som vi ønsker skal overholdes. Er man heldig, får man kun en advarsel, hvis reglerne overtrædes. Er overtrædelsen grov, bliver man kicked og blacklistet.

I Danish Raiders sætter vi 3 værdier meget højt: modenhed, høflighed og selvstændighed. Alle members bliver konstant målt på disse værdier og vurderet om et medlemskab stadig er aktuelt!

- Du skal bruge de addon´s som er skrevet op i addon forum. - Du skal også bruge de class bestemte addons, såsom decursive osv. Spørg din class leader hvis du er i tvivl.

Når man bliver optaget på prøve i Danish Raiders, får man rangen "social" - hvis man ikke vil raide, eller "Trial " - denne rang har man indtil man har bevist, at man tilhører Danish Raiders. Er man ikke raid materiale til guilden, får man mulighed for at leave eller blive social.

Vi har ikke noget imod, man har en alt i en anden guild eller på en anden server - da WoW er et meget socialt spil, skal man have lov til at snakke med andre end os Men vi forventer, at man har sin main character her hos os, hvis man ønsker at blive andet end social. Hvis vi opdager, at man har en raider i en anden guild på en anden server eller pugger og ikke ligger sin raid tid i guilden , er man ikke længere medlem af Danish Raiders.

Aldersgrænsen i Danish Raidersl er sat til 18 år, dog kan der gives dispensation. Dette afhænger af graden af modenhed og om man har RL venner i guilden eller andet.

Opfør dig altid pænt overfor guildies og vær hjælpsom. Skriv aldrig problemer i guildchatten, men kontakt i stedet en officer eller bestyrelsen eller post på forum. Opfør dig også pænt udenfor guilden i PuG, general chat eller lignende, da du repræsenterer guilden udadtil og vi skulle jo gerne lokke nye medlemmer til i stedet for at skræmme dem væk. Intet spam på TS eller online i public channels samt guild-, raid- og party-chatten. Hvis man vil købe noget fra et andet guildmedlem, kan man godt spørge efter det i guild chatten, men prisen diskuteres i privat chat.

Ingen deling af karakterer imellem personer.

Tiggeri, plageri og anden umoden opførsel er ikke acceptabelt.

Forlader man guilden uden varsel, uanset grund, bliver man blacklistet og alle ens alts bliver kicked.

Overtræder man de gældende regler i spillet og bliver banned fra spillet, bliver man også kicked fra guilden.

Man skal minimum tjekke forum 2 gange om ugen og læse alle nyheder under "Ledelse til members" og "Generel information". Kræves der at man svarer, SKAL man svare på dette.

Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Danish Raiders Forum Index -> Regler i Danish Raiders All times are GMT - 6 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum